Alcon

Gyermeke első mosolya. Gyönyörű naplemente. Frissen feltüntetett neve új otthona postaládáján. Mi, az ALCON, segítünk Önnek az emberi élet legcsodálatosabb pillanatait kristálytiszta, éles és felejthetetlen képekként megélni.

AIR OPTIX AQUA
LÉGÁTERESZTŐ KONTAKTLENCSÉK AZ EGÉSZSÉGES ÉS TERMÉSZETES VISELETÉRT
Akár kontaktlencsét, akár szemüveget viselsz valószínűleg felkészültél egy újfajta kényelem megtapasztalására. Az AIR OPTIXTM AQUA olyan légáteresztő kontaktlencse, amelynek használata rendkívüli kényelmet biztosít viselője számára a behelyezés pillanatától majd ezt követően minden nap.


AIR OPTIX NIGHT & DAY AQUA

A rohanó életmód rendkívül fárasztó - gyakori éjszakába nyúló munkavégzés, tanulás, szórakozás. Ilyen életvitel mellett betartani a kontaktlencse-viselés szabályait, komoly kihívást jelent. Az új AIR OPTIXTM NIGHT&DAYTM AQUA kontaktlencse a mozgalmas életet élők számára tökéletes és biztonságos megoldás. Kényelmesebb és magasabb oxigénáteresztő-képességgel rendelkezik, mint bármely más, a piacon megtalálható kontaktlencse. Ezt a kontaktlencsét arra fejlesztették ki, hogy akkor is működjön, amikor Ön éppen kikapcsolódik, pihen.

AIR OPTIX AQUA MULTIFOCAL
Nem lát tisztán olvasáskor?

Egyszer mindenkinél bekövetkezik. Olvassa az újságot vagy nézi a számítógép képernyőjét és a szavak, az ábrák kezdenek összemosódni. Amennyiben Ön 40 éves kor felé közeledik ez teljesen szokványos jelenség. Az életkor előrehaladtával előbb utóbb megjelenik a presbyopia.Mi a presbyopia?

Idővel csökken a szem közeli tárgyakra történő fókuszáló képessége, így az olyan apró tárgyak, mint például a nyomtatott sajtó betűi el homályosodnak. A köztes távolságban lévő tárgyak képe - például a számítógép képernyőjén lévő szöveg - szintén elmosódhat. Ezt jelenti a presbyopia.Az AIR OPTIXTM AQUA MULTIFOCAL kontaktlencsének köszönhetően most megismerheti a kontaktlencse-viselet egy új, innovatív módját. Olvasástól a számítógép előtt történő munkavégzésen át az autóvezetésig. Az AIR OPTIXTM AQUA MULTIFOCAL optimális viseletet biztosít közeli és köztes látás esetén egyaránt úgy, hogy közben nem befolyásolja a távoli látást. A lencse centrumában található „olvasó zóna" segítségével a közeli tárgyakra szeme jobban tud fókuszálni. A zónák közötti fokozatos átmenetnek köszönhetően válik optimálissá a köztes látás anélkül, hogy mindez a távoli látás rovására történne.

AIR OPTIX  for ASTIGMATISM
Az AIR OPTIXTM termékcsalád tórikus verziójú kontaktlencséje! Széles optikai zóna, egyenletes szélvastagság a kényelemért, Precision Balance 8/4 Dizájn.

 

DAILIES AquaComfort Plus

Az elsô, egyedülálló hármas hatású önnedvesítô rendszerrel gyártott egynapos kontaktlencse az egész napon át tartó kényelemért. Tudta, hogy naponta meglepôen sokat, átlagosan 14.000-et pislogunk? Nos, a DAILIES® AquaComfort PlusTM kontaktlencse bemutatja az egyedülálló, pislogásra aktiválódó önnedvesítô rendszert, amelynek segítségével kiváló, egész napon át tartó kényelmet biztosít a viselôje számára.

DAILIES AquaComfort Plus Toric:

A DAILIES® AquaComfort Plus® Toric kontaktlencse ugyanazzal a jól bevált geometriával rendelkezik, mint a FOCUS® DAILIES® Toric kontaktlencse, azonban szélesebb a paraméter tartománya, mellyel az asztigmiások nagy része megfelelően illeszthető.

  • Tiszta éles látás és frissítő kényelem a  mindennapokban
  • Az egyedülálló, pislogásra aktiválódó nedvesítő technológia eredményeképpen kiváló könnyfilm stabilitás

DAILIES AquaComfort Plus Multifocal:

Tiszta, éles látás minden távolságra!

Az AIR OPTIX® AQUA Multifocal kontaktlencséknél már jól bevált geometria a tiszta, binokuláris látás érdekében – mostantól a Dailies® Aqua Comfort Plus® Multifocal egynapos kontaktlencsében is elérhető Az optikai zóna területében az állandó addíció jobb látásélességet, kiszámítható eredményeket és csökkent illesztési időt eredményez.

  • Minden távolságra tiszta látást biztosító, preferált multifokális kontaktlencse
  • Tiszta látás és frissítő kényelem minden élethelyzetben
  • Az egyedülálló, pislogásra aktiválodó nedvesítő technológia eredményeképpen kiváló könnyfilm stabilitás

DAILIES TOTAL 1:

Ez az első és egyetlen hidrográdiens kontaktlencse, melynek víztartalma az anyag belsejétől a felszín felé 33%-ról több mint 80%-ra növekszik, a legkülső részen elérve a 100 %-ot. A hidrográdiens effektust kialakító, legújabb generációs LightStream® Lencse Technológia. Legmagasabb oxigén áteresztés a vezető napi eldobható kontaktlencsék között Dk/t=156 @ -3.00D. Minél síkosabb egy felszín, annál könnyebben csúszik el egy másik felszín felett. A magasabb lubricitás csökkenti a súrlódást a kontaktlencse és a szem szövetei között. A lubricitás szorosan összefügg a napvégi kényelemmel

Air Optix Colors:

 

Ellentétben más színes lencsékkel, ahol a szín nyomtatása a külső felszínre történik, az új AIR OPTIX® COLORS légáteresztő kontaktlencsék festékanyaga a szilikon‐hidrogél alapanyagba ágyazva található. Mivel a festékanyag a lencsén belül található, a lencseviselő szemével az ultra‐sima, permanens plazmakezelt felszín érintkezik. Így a lencseviselők a szépség mellett a kényelmet is élvezhetik.

FreshLook Dimensions:

Kiemelő szín: az alap szemszín kiemelésére szolgál, az eredeti színt teljes mértékben nem fedi el. Világos szeműek számára készült.

  • Havi viselésű, színes kontaktlencse
  • Szemszínkiemelő lencse világos szeműek számára
  • Vékony szegély található a szivárványhártyát fedő részen, így látszatra nagyítja a szemet
  • A pupilla körüli színes mező mély pillantást kölcsönöz a szemnek