Bausch&Lomb

Minden kontaktlencsének meghatározott élettartama és speciális paraméterei vannak. A lencseviselés akkor lehet a legegészségesebb és a legkényelmesebb, ha kontaktlencse-illesztőjével választják ki az életstílusához leginkább passzolót. Sportol? Irodában dolgozik? Csak alkalmanként viselne kontaktlencsét? A Bausch + Lomb széles portfóliójában, mindenki megtalálhatja a számára megfelelő kontaktlencsét.

Pure Vision toric 

A PureVision® Toric kontaktlencse az egyetlen olyan szilikon-hidrogél kontaktlencse, amely a már bizonyított SofLens® Toric Lo-ToriqueTM design és az elülső aszférikus felszín továbbfejlesztett aberratio korrekciójával biztosítja a kontaktlencse stabilitását.

Pure Vision multifocal 

A PureVision Multifocal különleges kialakítása egyszerre ad megoldást a rövidlátás, illetve távollátás problémájára. A PureVision multifokális lencse egyedi kialakítása teszi lehetővé, hogy közelre és távolra is élesen lásson. 

Pure Vision 2

 

 PureVision 2 HD lágy, szilikon-hidrogél kontaktlencse 1 hónapos, akár kiterjesztett viselési idővel. A fejlett AerGel™ technológiának és a Performa™ kialakításnak köszönhetően magas O2 áteresztő képességgel rendelkezik, ellenállóbb a szennyeződésekkel szemben, és kivételes kényelmet biztosít. Egyedülálló aszférikus lencsegeometriájával csökkenti az optikai aberrációkat a pontos, tiszta és éles látás érdekében.

Pure Vision 2 for astigmatism

  

A PureVision® lágy, szilikon-hidrogél kontaktlencse 1 hónapos, akár kiterjesztett viselési idővel. A fejlett AerGel™ technológiának és a Performa™ kialakításnak köszönhetően magas O2 áteresztő képességgel rendelkezik, ellenállóbb a szennyeződésekkel szemben, és kivételes kényelmet biztosít. 

Pure Vision 2 for presbyopia

  

A PureVision Multifocal különleges kialakítása egyszerre ad megoldást a rövidlátás, illetve távollátás problémájára. A PureVision 2 for Presbyopia lencse egyedi kialakítása teszi lehetővé, hogy közelre és távolra is élesen lásson