Szemüvegek

Megérkeztek a legújabb optikai keretek és napszemüvegek! 

Változó választéknak köszönhetően mindenki megtalálja a neki tetszőt.

Jöjjön el, és nézzen szét nálunk!

PEPE JEANS:

Felvillanyozó design elemek, neon színek végtelen kombinációja, rendkívüli anyagok és a nagyszerű Pepe Jeans logó teszi teljessé az új szemüveg kollekciót ami már elérhető nálunk! A Pepe jeans London 1973-ban alakult és mára vezető farmer gyártóvá nőtte ki magát. Nemzetközileg is elismert a kortárs, bohém stílusáról és ez inspirálta a napszemüveg kollekció elkészítését is. A napszemüvegek stílusa visszanyúl egészen a Pepe jeans gyökereihez ezáltal nélkülözhetetlen eleme lett a londoni utcáknak, és pont ez az amire törekszünk. Különösen azokat a fiatalokat célozza meg akik szeretnék trendinek érezni magukat, de nem engedhetik meg a drágább márkákat.

S.OLIVER:

Ezek a modellek kifejezetten a fiatalos, lendületes színeket kedvelő emberek számára készültek! Őszinteség, hitelesség, hagyomány! Kiváló minőségű termékek mindenki számára, minden nap minden helyzetben, megfizethető áron! Az S. Oliver márkát 1969-ben Bernd Freier alapította Würzburgban, akkor még Sir Oliver néven Twist Oliverre utalva, majd a nevet 1978-ban változtatta titokzatosabbra és izgalmasabbra. Az általuk tervezett ruhákat, kiegészítőket, szemüvegeket bárki, bármikor, bármilyen alkalommal viselheti. A cég nagy gondot fordít termékeinek kiváló minőségére, az elfogadható árra, az őszinte és hiteles stílusra.

ESCADA:

Nagyon fiatal márkák közé tartozik, bár a neve alapján biztosan nem feltételeznénk, 1976-ban keletkezett a német Münchenben. Escada születésénél jelen volt Wolfgang és Margareth Ley. A márka a fellendülését főleg Margarethnek köszönheti, aki értékes tapasztalatokat szerzett a svéd királyi udvar varrónőjeként. Az Escada szemüvegei kiváló kiegészítői a kifinomult eleganciát kedvelő hölgyeknek, legyen szó mindennapi viseletről vagy különleges alkalmakról. Sugallja a tapasztalatot és a magabiztosságot. Kitűnően összefoglalható dizájnjuk lényege: színes, elegáns, extra nőies, túlkapásoktól mentes, minőségi és pompásan passzol rád.

LOZZA:

A márka alkotója Giovanni Lozzo. Egy apró műhelyből indult és mára világszerte elismert a márka. Sikerét köszönheti innovatív fejlett technológiáknak és a divat érzékének. 1920-ban először a Lozza javasolta, hogy a napszemüvegeket cellulóz-acetátból készítsék el mivel előtte csak fémből készültek. Hosszú ideig maradt Lozza piac vezető cég, nem csak Olaszországban, hanem a világban. Ma már a Lozza széles választékát kínálja, napszemüveg és szemüveg keretekből is, amelyek a finom és a el.

WK+ “Luxus mindenkinek”

Sokszínű, megnyerő, kiváló. Olyan sokszínű, mint a vevők igénye, olyan megnyerő, hogy mindenkit lenyűgöz és olyan kiváló ár-érték arányú, hogy bárkinek örömet okoz.  A Wagner és Kühner története egy németországi vendéglőben kezdődött, ahol a két alapító, egy optikus és egy finomműszerész találkozott, barátságot kötött, majd megalapította máig is működő, töretlenül fejlődő és sikeres Wagner és Kühner szemüveggyárat. Sikerük titka pedig elmondásuk szerint abban rejlik, hogy nem elégszenek meg azzal, ha vevőik egyszerűen elégedettek, el akarják bűvölni őket, mindig meglepni és elcsodálkoztatni. Nem véletlen hát, hogy több divatház is őket kérte fel szemüveg-kollekciójuk elkészítésére.

MORE&MORE:

Kívánatos formák elegáns hölgyeknek! Elegáns, időtlen, nőies. Ez jellemzi a Wagner+Kühner divatház More&More névvel fémjelzett termékeit. A More and More stílusa tökéletes a fiatal, vonzó és magabiztos nők számára, akik sosem állnak meg. Az More and More optikai szemüvegkeret-kollekcióban is ötvöződik a modern, friss és fiatalos életérzés a kiváló termékminőséggel.

SIR OLIVER:

A Sir Oliver prémium szemüvegkeretei igazán különleges kollekciót alkotnak. Tiszta, kifinomult stílussal nyűgözik le viselőjüket a klasszikusan elegánstól a sportosan divatosig, így az elegáns és divatos öltözékek tökéletes kiegészítői lehetnek, legyen szó hétköznapokról, vagy egy különleges alkalomról.

PATRICIA TUSSO:

A Patricia Tusso kollekció időtálló, elegáns és divatos formavilága megfelelő viselet minden korosztály számára.
Patricia Tusso – Kifinomult – Divatos – Nőies

BAJAZZO:

Bajazzo a kényelem és a luxus találkozása. Ultra könnyű keret tele erővel. 

Német manufaktúra, kézzel stancolt. 

GYEREK:

Megérkeztek a legújabb gyermek optikai keretek! 
Vidám, divatos színek és formák jellemzik a könnyű kereteket, amik igazán kényelmes viselet nyújtanak.